Despre noi

F.E. Regiotrans S.R.L. realizează activităţi de transport feroviar pe linia concesionată (517), de la CFR Infrastructură S.A., prin Bursa de Valori Bucureşti. Lungimea liniei ferate este de 31 de km, şi are 5 staţii feroviare intermediare (Sf Mina hc, Plăieşu hc, Timişeşti, Cristeşti Hc, Topile hc), dintre care una taie feroviara cu triaj.Conform contractului încheiat cu CFR, firma noastră are obligaţia să realizeze o legătură cu localitatea Iaşi printr-o cursă realizată o dată pe zi.
Activitatea societăţii este destinată transportului feroviar public de persoane cu mijloace de transport performante, nepoluante, încadrate în standardele europene, având la bază ca element central calitatea serviciilor. Datorită confortului automotoarelor, promptitudinii, şi a personalului ce deserveşte şi asigură siguranţa călătoriei persoanelor, REGIOTRANS a acaparat un număr surprinzător de clienţi, de altfel mulţumiţi de serviciile oferite.
Societatea noastra este angrenata in determinarea obiectiva, completa si fara ambiguitati a cerintelor clientilor , in satisfacerea acestor cerinte si de asemenea actioneaza permanent prin sistemul de management al calitatii implementat conform SR EN ISO 9001:2001. Politica societatii in domeniul calitatii este cunoscuta si promovata de catre fiecare angajat ca un factor activ in promovarea calitatii in sectorul de activitate al fiecaruia.
Obiectivul managementului de la cel mai inalt nivel, este de a furniza servicii, profesionale si competente, care sa asigure intotdeauna acordul dintre cerintele clientilor si cele legale. Bazându-se pe resursele, initiativele si capacitatea tuturor angajatilor, F.E. REGIOTRANS Tg Neamt isi propune sa indeplineasca asteptarile fiecarui client referitoare la calitatea serviciilor, valoarea acestora, promptitudine, dezvoltare pe termen lung, competitivitate si succes in afaceri.
Deoarece transportul feroviar este o componenta a transporturilor, este evident faptul ca celelalte moduri de transport, intr-o economie de piata intr-o continua ascensiune, isi au propriile evolutii. De aceea transportul feroviar trebuie sa se adapteze permanent la necesitati, atat sociale cat si economice, in corelatie cu evolutia celorlalte moduri de transport.
Intr-o societate moderna, organizarea cunoaste o dezvoltare deosebita iar firma noastra isi rezerva dreptul de a gasi cele mai adecvate modalitati organizatorice, pentru adaptarea competentei firmei la cerintele mediului economic si social.

Advertisements